Feilkode C000-003C vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003C

Obs!  X-tegnene varierer.

Dette betyr kanskje at konsollen har blitt manipulert eller modifisert, og at den har blitt utestengt.

Løsning

Når konsollen er blitt sperret, kan du ikke logge på Xbox Live eller laste ned oppdateringer til konsollen. Du finner mer informasjon på Informasjon om utestenging av konsoll fra Xbox Live.

Du kan imidlertid fortsette å spille spill i frakoblet modus på en utestengt konsoll. Slik gjør du det:

1. Koble fra nettverkskabelen eller fjern den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.
  2. Du må deaktivere automatisk pålogging, slik at du kan spille spill mens du er frakoblet. Slik deaktiverer du automatisk pålogging:
    1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
    4. Gå til Settings, og velg deretter Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox-dashbordet.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.