Feil C000-003F vises når du bruker Xbox 360

Problem

Du ser følgende feil når du bruker Xbox 360:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003F

Obs!  X-symbolene varierer.

Dette betyr at en oppdatering mislyktes.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Start konsollen på nytt

Start konsollen på nytt med platen som ba om en oppdatering.

Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Lagre oppdateringen på en minnepinne, CD eller DVD

Lagre oppdateringen på en minnepinne eller en plate, og installer deretter oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

• Kopiere til en minnepinne
  • Obs! FAT32-filsystemet må brukes på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
    2. Last ned oppdateringsfilen.
    3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    4. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
    5. Koble minnepinnen fra datamaskinen.
    6. Koble minnepinnen til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
    7. Start konsollen på nytt.
    8. Når konsollen startes på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Velg Yes når du blir bedt om å oppdatere den nye konsollprogramvaren.
  • Brenne til en CD eller DVD
  • Du kan også laste ned oppdateringen på datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
    2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    3. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
    4. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
    5. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
    6. Start konsollen på nytt.
    7. Når konsollen startes på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Velg Yes når du blir bedt om å oppdatere den nye konsollprogramvaren.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Har du spørsmål om reparasjon eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparasjon: vanlige spørsmål.