Statuskoden C000-007B vises når du laster ned til Xbox 360-konsollen

Problem

Hvis du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned noe (en app, et spill, en video osv.) til Xbox 360-konsollen, kan det være et maskinvareproblem i konsollen:

Can’t read update from disc.

Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007b

Obs!  X-tegnene varierer.

Løsning

Prøv å løse dette problemet ved å oppdatere konsollen ved hjelp av en USB-enhet eller en plate. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Hvis det å oppdatere konsollen ikke fungerer, be om reparasjon.