Del denne siden

Feilkode C000-007F vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Update failed.
Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F

Obs!  X-tegnene varierer.

Dette kan bety at konsollen har et maskinvareproblem.

Løsning

Du må reparere konsollen for å løse dette problemet. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode C000-007F vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden