Feilkode C000-0099 vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.
Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0099

Obs!  X-tegnene varierer.

Dette kan bety at Xbox Live-kontoen din er låst.

Løsning

Hvis Xbox 360-konsollen er blitt tuklet med eller modifisert, kan den ikke lenger koble til Xbox Live, installere programvareoppdateringer eller spille nye spill som krever at konsollens programvare oppdateres. Du kan fortsatt spille eksisterende spill i frakoblet modus.

• Koble fra nettverkskabelen eller fjern den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.
  • Følg disse trinnene for å slå av automatisk pålogging, slik at du kan spille spill mens du er frakoblet. Slik slår du av automatisk pålogging:
    1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
    4. Gå til Settings, og velg deretter Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox Dashboard.

Nå kan konsollen din spille eksisterende spill bare i frakoblet modus. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil imidlertid generere en feilmelding.