Feil C000-016B vises når du prøver å oppdatere Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å oppdatere Xbox 360-konsollen:

Can’t update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-016B

Dette betyr at det oppstod et problem på konsollen under oppdateringen.

Obs! x-symbolene i sekvensen varierer.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å prøve oppdateringen på nytt etter at du har tatt ut-platen og dyttet den halvveis inn igjen. Slik gjør du det:

1. Åpne DVD-skuffen, og ta ut eventuelle plater fra konsollen.
    Viktig! Ikke lukk plateskuffen. La den være åpen.
  2. La DVD-skuffen fortsatt være åpen, og koble fra strømledningen på baksiden av konsollen.
  3. Skyv DVD-skuffen forsiktig omtrent halvveis tilbake i konsollen.
  4. Koble strømkabelen til konsollen igjen.
  5. Trykk av/på-knappen på konsollen. DVD-skuffen skal lukke seg helt før konsollen starter på nytt og viser Xbox Dashboard.
    Viktig! Du må ikke bruke knappen på kontrolleren eller utløserknappen på plateskuffen til å slå på konsollen i dette trinnet.
  6. Prøv å oppdatere konsollprogramvaren på nytt.

Be om reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du reparere konsollen. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.