Feilkode C000-0221 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Oversikt

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering:

• Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.
  • Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0221

Obs!  X-symbolene varierer.

Dette betyr kanskje at konsollen har blitt manipulert eller modifisert, og at den har blitt utestengt. Konsollen kan ikke lenger koble til Xbox Live, installere programvareoppdateringer eller spille nye spill som krever at konsollens programvare oppdateres. Finn ut mer om utestenging av Xbox Live-konsoll.

Løsning

Gjør følgende for å kunne spille eksisterende spill frakoblet hvis konsollen er utestengt:

1. Koble fra nettverkskabelen eller fjern den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.
  2. Deaktiver automatisk pålogging, hvis det er aktivert:
    1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
    4. Gå til Settings, og velg Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox-dashbordet.

Konsollen kan nå spille eksisterende spill frakoblet. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil imidlertid generere en feilmelding.