Feilkode C000009C vises og Xbox 360 Kinect-sensoren slår seg ikke på

Du ser følgende feilkode når du prøver å spille et Kinect-spill på Xbox 360-konsollen:

C000009c

Dette kan bety at det er et problem med Kinect-sensoren din.

Løsninger

Prøv feilsøkingstrinnene for feilmeldingen "A problem has occurred" eller et rødt lys på Kinect vises på Xbox 360 for å løse problemet.

Hvis den løsningen ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.