Feilkode C000009D vises når Kinect-sensoren for Xbox 360 ikke slår seg på

Du ser en av følgende meldinger og feilkoder når Kinect-sensoren for Xbox 360 ikke slår seg på:

Sensor frakoblet
Feilkode: C000009D

Dette spillet krever en Kinect-sensor
Feilkode: C000009D

Kinect-sensoren er ikke tilkoblet
Feilkode: C000009D

Dette kan bety at Kinect-sensoren ikke er koblet riktig til, eller at en nødvendig oppdatering ikke er installert.

Løsninger

Løsning 1: Oppdatere programvaren i konsollen

1. Sett inn en Kinect-spillplate.
  2. Start spillet fra Xbox-dashbordet.
  3. Hvis programvaren i Xbox-konsollen må oppdateres, vises følgende melding:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Velg Yes, Restart for å installere oppdateringen.

Løsning 2: Kontrollere kablene

Xbox 360 S-konsollen

1. Slå av konsollen.

Viktig Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.

2. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
  3. Slå på konsollen.

Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  3. Pass på at USB-kontakten er koblet til på baksiden av konsollen.

Lyset nær midten av kabelen skal være grønt.

Ikke noe grønt lys? Prøv å koble kabelen til en annen stikkontakt for å være sikker på at kabelen virker. Hvis du må bytte ut kabelen, kontakter du kundestøtte for Xbox.

1. Slå på konsollen.

Løsning 3: Kontrollere Kinect-innstillingene

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  2. Gå til Innstillinger, og velg deretter Systeminnstillinger.
  3. Velg Kinect-innstillinger.
  4. Velg Sensor, og velg deretter .

Løsning 4: Be om en reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.