Feilkode C00000A3 og et grønt lys blinker når du bruker Kinect på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og melding når du bruker Kinect-sensoren:

C00000A3

The device is starting up

Denne feilen vises med et blinkende grønt lys. Hvis lyset blinker i mer enn 90 sekunder, kan det hende at du må starte Xbox 360-konsollen på nytt, eller at konsollprogramvaren krever oppdatering.

Løsninger

Løsning 1: Slå av Xbox 360-konsollen, vent 90 sekunder og slå den deretter på igjen

1. Slå av konsollen.
  2. Vent 90 sekunder.
  3. Start konsollen på nytt.

Hvis det grønne lyset ikke slutter å blinke etter 90 timer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Oppdatere programvaren for Xbox 360-konsollen

Følg denne fremgangsmåten for å se om konsollprogramvaren må oppdateres:

1. Sett inn en Kinect-spillplate.
  2. Start spillet fra Xbox-dashbord.
  3. Hvis programvaren i konsollen må oppdateres, vises følgende melding:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Velg Yes, Restart for å installere oppdateringen.

Obs! Hvis du ikke har en Kinect-spillplate tilgjengelig, kan du se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering for å få flere oppdateringsalternativer.

Løsning 3: Be om reparasjon

Hvis løsningene ovenfor ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.