Feilkode C000022D vises og det er et rødt lys på Kinect-sensoren for Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du får et rødt lys på Kinect-sensoren for Xbox 360:

A problem has occurred with your Kinect Sensor

Error code: C000022D

Dette kan betyr at sensoren ikke er koblet riktig til, eller at programvaren for konsollen må oppdateres.

Løsninger

Løsning 1: Oppdatere programvaren i konsollen

1. Sett inn en Kinect-spillplate.
  2. Start spillet fra Xbox-dashbordet.
  3. Hvis programvaren i Xbox-konsollen må oppdateres, vises følgende melding:
  4. Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

5. Velg Yes, Restart for å installere oppdateringen.

Løsning 2: Kontrollere kablene

Xbox 360 E-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Viktig Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.

3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
  4. Slå på konsollen.

Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  1. Pass på at USB-kontakten er koblet til på baksiden av konsollen.

Lyset nær midten av kabelen skal være grønt.

Ikke noe grønt lys? Prøv å koble kabelen til en annen stikkontakt for å være sikker på at kabelen virker som den skal. Hvis kabelen må skiftes, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved hjelp av Assistanse-informasjonen nederst på denne siden.

1. Slå på konsollen.

Hvis du prøvde fremgangsmåten ovenfor, men fortsatt har problemer, prøver du dette:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Kinect Settings.
  3. Velg Kinect Sensor, og velg deretter On.

Løsning 3: Be om reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må Kinect-sensoren repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.