Feilkode C005-3007 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3007

Obs!  X-symbolene varierer.

Dette betyr at konsollen er blitt tuklet med eller modifisert, slik at den er utestengt fra Xbox Live. Konsollen kan ikke lenger koble til Xbox Live, installere programvareoppdateringer eller spille nye spill som krever at konsollens programvare oppdateres. Finn ut mer om utestenging av Xbox Live-konsoll.

Løsning

Du kan fortsatt spille eksisterende spill i frakoblet modus. Slik gjør du det:

1. Koble fra nettverkskabelen eller fjern den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.
  2. Deaktivere automatisk pålogging:
    1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
    4. Gå til Settings, og velg Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox-dashbordet.

Konsollen kan nå spille eksisterende spill frakoblet. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil imidlertid generere en feilmelding.