Feil C0050006 vises når du prøver å bruke Kinect-sensoren

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du bruker Kinect-sensoren:

The Kinect sensor needs an update

C0050006

Dette betyr at Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren trenger en programvareoppdatering.

Løsninger

Når denne meldingen vises og du blir bedt om det, velger du Yes for å laste ned og bruke programvareoppdateringen. Oppdateringen brukes automatisk neste gang du starter konsollen.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.