Feilkode C0051011 vises når du bruker en Kinect-sensor for Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360:

There's a USB connection problem.
C0051011

Det kan bety at du har for mye USB-tilbehør koblet til Xbox 360-konsollen, eller at én av USB-enhetene ikke fungerer som den skal.

Løsning

Prøv å løse dette problemet ved å teste USB-tilbehøret og fjerne det og sette det i igjen ett og ett om gangen:

Xbox 360 E-konsollen

1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig! Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  4. Slå på konsollen.
  5. Koble ett USB-tilbehør om gangen til konsollen på nytt for å se om det er et av tilbehørene som er årsak til problemet. Hvis USB-feilmeldingen fortsatt vises, må du kanskje redusere antall tilbehør du har koblet til konsollen.

Xbox 360 S-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Koble sensorkabelen til AUX-porten på baksiden av konsollen.
    Viktig!  Ta ut strøm-/USB-adapterkabelen hvis en slik kabel fulgte med Kinect-sensoren.
  4. Slå på konsollen.
  5. Koble ett USB-tilbehør om gangen til konsollen på nytt for å se om det er et av tilbehørene som er årsak til feilen.

Den originale Xbox 360-konsollen

1. Slå av konsollen.
  2. Koble Kinect-sensoren og alt USB-tilbehør fra konsollen.
  3. Kontroller at strømkabelen er koblet til en stikkontakt som virker.
  4. Pass på at USB-kontakten for Kinect er koblet til på baksiden av konsollen.
  5. Slå på konsollen.
  6. Koble ett USB-tilbehør om gangen til konsollen på nytt for å se om det er et av tilbehørene som er årsak til feilen.

Hvis løsningen ovenfor ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.