Feilkode C0051200 vises når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du bruker Kinect-sensoren for Xbox 360:

The Kinect Sensor is too hot
Error code C0051200

Dette kan bety at du må slå av Xbox 360-konsollen og la Kinect-sensoren kjøle seg ned. Prøv følgende løsninger.

Løsninger

Løsning 1: Koble fra Kinect-sensoren, og koble den til på nytt

Når sensoren er kald å ta på, kobler du fra sensoren og kobler den til på nytt. Deretter slår du på konsollen, og ser om du fortsatt får problemer. Hvis du stadig får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Plasser Kinect-sensoren slik at den kjøler seg ned tilstrekkelig

• Pass på at det er nok plass rundt Kinect-sensoren slik at den kan kjøle seg ned.
  • Kontroller at Kinect-sensoren ikke er dekket til.
  • Flytt Kinect-sensoren bort fra direkte sollys.

Hvis du vil ha mer informasjon om riktig plasseringen av sensoren, kan du se Konfigurasjon av Kinect og Mer om plassering av Kinect-sensoren.

Løsning 3: Be om en reparasjon

Hvis de to første løsningene ikke løser problemet, logger du på det nettbaserte servicesenteret for Xbox for å be om en reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-reparasjon: Vanlige spørsmål.