Feilkode C0051201 vises når du prøver å bruke Xbox 360 Kinect-sensoren

Når du bruker Kinect-sensoren, blir lyset er rødt og du ser følgende feilmelding:

C0051201

Dette kan bety at Kinect-sensoren blokkeres av noe eller at noe hindrer den i å bevege seg.

Løsninger

1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis det er skumemballasje mellom sensorbasen og -hodet, fjerner du skummet.

Obs!  Ikke vipp sensoren manuelt.

3. Sørg for at ingenting hindrer sensoren i å vippe opp eller ned automatisk.
  4. Sørg for at sensoren er plassert på en jevn, vannrett overflate. Finn ut mer om plassering av sensoren.
  5. Slå på konsollen for å se om du fortsatt får problemer.

Hvis lyset på Kinect-sensoren fortsatt er rødt, må du kontrollere at konsollprogramvaren er oppdatert. Dette gjør du ved å se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du kundestøtte for Xbox.