Feilkode C0051209 vises når Kinect-sensoren for Xbox 360 ikke står rett

Du ser følgende feilmelding når du bruker Kinect-sensoren på Xbox 360-konsollen:

Feilmelding: The Kinect Sensor is not level

Feilkode: C0051209

Dette kan bety at Kinect-sensoren ikke står på en vannrett overflate.

Løsning

Prøv følgende for å løse dette problemet:

1. Slå av Xbox 360-konsollen.
  2. Sørg for at Kinect-sensoren er plassert på en jevn, vannrett overflate.
  3. Slå på konsollen for å se om du fortsatt får problemer.

Denne feilen kan også oppstå hvis sensoren er svært varm eller kald. I dette tilfellet venter du til sensoren har romtemperatur (omtrent 21 °C), og deretter prøver du å bruke sensoren på nytt.

Hvis denne løsningen ikke løser problemet, kan det hende at Kinect-sensoren må repareres. Se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: Vanlige spørsmål.