Feilkode C00D3E9A vises når du prøver å se en MP4-video

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode når du prøver å se en MP4-video på Xbox 360-konsollen:

• Status Code 69-c00d3e9a

Dette kan bety at lydprofilen til den MP4-videoen ikke støttes av Xbox 360-konsollen.

Mer informasjon

Dette problemet oppstår hvis lydprofilen for MP4-videoen en sekskanals AAC-lydstrøm (advanced audio coding). Xbox 360 støtter en lydprofil som omfatter tokanals, lav kompleksitets AAC-lydstrømmer for videoer i H.264-formatet.

Hvis du vil lære mer om hvilke videoformater (og tilhørende lydstrømmer) som støttes av Xbox 360, kan du se delen Soner, formater og plater som støttes i Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.