Feilkode C800-0080 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Følgende melding vises før feilkode C800-0080:

• Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Dette kan bety at konsollen er blitt manipulert eller modifisert. Derfor kan ikke konsollen lenger koble til Xbox Live, installere programvareoppdateringer eller spille nye spill som krever at konsollens programvare oppdateres.

Løsninger

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

• Koble fra Xbox 360
  • Hvis du vil koble fra Xbox 360, må du fysisk koble fra nettverkskabelen eller fjerne den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.

• Deaktiver automatisk pålogging
  • Du kan følge disse trinnene for å deaktivere automatisk pålogging, slik at du kan spille spill mens du er frakoblet. Slik slår du av automatisk pålogging:

1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
    4. Gå til Settings, og velg deretter Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox Dashboard.

Nå kan konsollen din spille eksisterende spill i frakoblet modus. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil generere en feilmelding.