Feilkode C810-1011 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Du ser feilkode C810-1011 eller følgende melding når du prøver å laste ned en konsolloppdatering:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Dette kan bety at konsollen har blitt manipulert eller modifisert og at den har blitt utestengt fra Xbox Live. Hvis konsollen din er utestengt, kan den ikke lenger koble til Xbox Live, installere programvareoppdateringer eller spille nye spill som krever at konsollens programvare oppdateres. Finne ut mer om utestenging av Xbox Live-konsoll.

Løsninger

Du kan fortsatt spille eksisterende spill i frakoblet modus når konsollen er utestengt. Slik gjør du det:

1. Koble fra nettverkskabelen eller fjern den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 fra konsollen.
  2. Slå av automatisk pålogging:
    1. Start konsollen på nytt.
    2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
    3. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
    4. Gå til Settings, og velg deretter Profile.
    5. Velg Sign-in Preferences.
    6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
    7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox Dashboard.

Nå kan konsollen din spille eksisterende spill i frakoblet modus. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil generere en feilmelding.