Feil C810-1012 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Problem

Du ser feilkode C810-1012 eller følgende feilmelding når du prøver å laste ned en oppdatering:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Dette betyr kanskje at konsollen er blitt tuklet med eller modifisert, slik at den er utestengt fra Xbox Live. Hvis konsollen er utestengt, kan den ikke lenger koble til Xbox Live, installere programvareoppdateringer eller spille nye spill som krever en programvareoppdatering på konsollen. Finn ut mer om utestenging av Xbox Live-konsoll.

Løsning

Du kan fortsette å bruke konsollen frakoblet med de eksisterende spillene hvis du kobler fra nettverkskabelen eller tar ut det trådløse nettverkskortet for Xbox 360 fra konsollen og deaktiverer automatisk pålogging. Slik deaktiverer du automatisk pålogging:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Velg No hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.
  3. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  4. Gå til Settings, og velg deretter Profile.
  5. Velg Sign-in Preferences.
  6. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
  7. Trykk B-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Xbox Dashboard.

Konsollen kan nå spille eksisterende spill frakoblet. Alle forsøk på å logge på Xbox Live eller oppdatere konsollens programvare vil imidlertid generere en feilmelding.