Feilkode D000-0120 vises etter at du har lastet ned en oppdatering for Kinect-sensoren

Du ser følgende feil etter at du har lastet ned en oppdatering for Kinect-sensoren:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120
Obs! "x"-tallene i sekvensen varierer.

Dette kan bety at sensoren har et maskinvareproblem.

Løsning

Hvis du skal løse dette problemet, registrerer du Kinect-sensoren (hvis du ikke har gjort det allerede) og ber om en ny Kinect-sensor.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.