Feilkode D000-0185 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned en oppdatering:

D000-0185
Kan ikke laste ned oppdateringen. Hvis du vil teste tilkoblingen, åpner du Systeminnstillinger og velger Nettverksinnstillinger, Test Xbox Live-tilkobling.
Hvis problemet vedvarer, går du til www.xbox.com/support

Dette kan bety at konsollen ikke kunne finne en lagringsenhet (minneenhet eller harddisk) under programvareoppdateringen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Bare for kunder i USA: Hvis en bestemt tjeneste eller app er nede, kan du be om et SMS- eller talevarsel når den fungerer igjen. Klikk Varsle meg når denne tjenesten eller appen er oppe og går under navnet på appen eller tjenesten.

Løsning 2: Fjern lagringsenheter og prøv å oppdatere konsollen på nytt.

1. Slå av konsollen.
  2. Fjern alle lagringsenheter på konsollen, inkludert alle minnepinner, eksterne harddisker eller den interne harddisken på Xbox 360-konsollen. (Se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.)
  3. Legg til den primære lagringsenheten, for eksempel harddisken.
  4. Slå på konsollen.
  5. Prøv å oppdatere konsollen på nytt.

Løsning 3: Be om en reparasjon.

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, går du til det nettbaserte servicesenteret for å be om en reparasjon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.