Feilkode D0000033 vises når du prøver å koble deg til Xbox Live

Problem

Du ser feilkode D0000033 eller følgende melding når du prøver å koble konsollen din til Xbox Live:

This feature is unavailable. Please try again later.

Status code: D0000033

Dette kan bety at Xbox-konsollen trenger en programvareoppdatering.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Installer oppdateringen direkte på konsollen. Slik gjør du det:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Xbox Guide-knappen på håndkontrolleren.
  3. Gå til Settings og velg System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kopier oppdateringen til en bærbar medieenhet, og installer den deretter på konsollen. Slik gjør du det:

• Kopiere til en minnepinne
    Obs! FAT32-filsystemet (Microsoft Windows) må brukes på minnepinnen.
    1. Koble USB-flash-enheten til en USB-port på datamaskinen.
    2. Last ned oppdateringsfilen.
    3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    4. Pakk ut filen.
    5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
    6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
    7. Koble USB-flash-enheten til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
    8. Start konsollen på nytt.
    9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.
  • Brenne til en CD eller DVD
  • Du kan også laste ned oppdateringen på datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
    2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    3. Pakk ut filen.
    4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
    5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og skriv (brenn) filene til platen.
    6. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
    7. Start konsollen på nytt.
    8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, klikker du koblingen Kontakt oss nederst på denne siden for å kontakte kundestøtte for Xbox.