Feilkoden E14 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Problem

Du kan se følgende feilmelding og kode når du bruker Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E14

Dette betyr at det kan være et problem med konsollen.

Løsninger

Prøv følgende:

• Xbox 360 E-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen
Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
  1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen.
  2. Fjerne harddisken.
  3. Fjern eventuelle minnepinner. Slik gjør du det:
    • Slå av Xbox 360-konsollen.
    • Koble fra minnepinner som er koblet til konsollen.
    • Slå på konsollen.
    Hvis dette trinnet løste problemet, kobler du til minnepinnen på nytt for å bekrefte at feilen bare oppstår når den er koblet til. Hvis dette er tilfellet, bruk en annen minnepinne.
  4. Rull tilbake de gjeldende programvareoppdateringene på konsollen og bruk nye. Slik gjør du det:
    • Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
    • Velg Lagring.
    • Merk av (men ikke velg) Memory Unit.
    • Trykk følgende knapper i følgende rekkefølge på håndkontrolleren:
      1. Venstre skulderknapp
      2. Høyre skulderknapp
      3. X-knappen
      Vet du ikke hvor disse knappene er på håndkontrolleren? Se Kabelbaserte og trådløse Xbox 360-håndkontrollere.
    • Gjenta trinn d.
    • Når du ser følgende melding, velger du Yes:
      Delete System Update
      If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. To use these features again, sign in to Xbox Live and download the update. For more info, visit www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.
      Your console will restart after the operation is complete. Do you want to continue?
      Yes
      No
    • Xbox 360-konsollen starter på nytt. Bruk de siste programvareoppdateringene.
  • Den originale Xbox 360-konsollen
Den originale Xbox 360-konsollen
Den originale Xbox 360-konsollen

Bruk løsningen for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, går du til det nettbaserte servicesenteret for å be om en reparasjon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og reparasjon: vanlige spørsmål.