Feilkode E21 vises når du starter Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode og -melding når du starter Xbox 360-konsollen:

E21
Your Xbox requires service

Dette kan bety at programvaren som er installert på Xbox-konsollen, ikke er den nyeste versjonen, og at du må oppdatere den.

Oppdater programvaren for Xbox 360-konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Hvis du fortsatt opplever dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.