Feilkode E32 vises når du bruker Xbox 360-konsollen.

Du kan se følgende feilmelding og kode når du bruker Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E32

Hvis du ser denne feilkoden og -meldingen, kan det være et problem med konsollen.

Løsninger

Prøv følgende:

• Xbox 360 E-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen
Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
  1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen.
  2. Fjerne harddisken.
  3. Fjern eventuelle minnepinner. Slik gjør du det:
    • Slå av Xbox 360-konsollen.
    • Koble fra minnepinner som er koblet til konsollen.
    • Slå på konsollen.
    Hvis dette trinnet løste problemet, kobler du til minnepinnen på nytt for å bekrefte at feilen bare oppstår når den er koblet til. Hvis dette er tilfellet, bruk en annen minnepinne.
  4. Rull tilbake de gjeldende programvareoppdateringene på konsollen og bruk nye. Slik gjør du det:
    • Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
    • Velg Storage.
    • Merk av (men ikke velg) Memory Unit.
    • Trykk følgende knapper i følgende rekkefølge på håndkontrolleren:
      1. Venstre skulderknapp
      2. Høyre skulderknapp
      3. X-knappen
      Vet du ikke hvor disse knappene er på håndkontrolleren? Se Kabelbaserte og trådløse Xbox 360-håndkontrollere.
    • Gjenta trinn d.
    • Når du ser følgende melding, velger du Yes:

Delete System Update

If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. To use these features again, sign in to Xbox Live and download the update. For more info, visit www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.

Your console will restart after the operation is complete. Do you want to continue?

• Xbox 360-konsollen starter på nytt. Bruk de siste programvareoppdateringene.
  • Den originale Xbox 360-konsollen
Den originale Xbox 360-konsollen
Den originale Xbox 360-konsollen

Hvis du har en original Xbox 360-konsoll, kan du prøve fremgangsmåten i løsningen for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.