Feilkode E36 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Du kan se følgende feilmelding og kode når du bruker Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E36

Dette betyr at det kan være et problem med konsollen.

Løsninger

Prøv følgende:

Xbox 360 E-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen

Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
  1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen. (Se Kontroller tilkoblingene for tilbehøret for Xbox 360.)
  2. Fjern harddisken. (Se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.)
  3. Fjern eventuelle minnepinner.
    1. Slå av Xbox 360-konsollen.
    2. Koble fra minnepinner som er koblet til konsollen.
    3. Slå på konsollen.

Hvis dette trinnet løste problemet, kobler du til minnepinnen på nytt for å bekrefte at feilen bare oppstår når den er koblet til. Hvis dette er tilfelle, bør du bruke en annen minnepinne. (Se Vanlige spørsmål om minnepinner for Xbox 360.)

4. Rull tilbake de gjeldende programvareoppdateringene på konsollen og bruk nye.
    1. Trykk guideknappen på kontrolleren, gå til Innstillinger, og velg Systeminnstillinger.
    2. Velg Storage.
    3. Merk (men ikke velg) Memory Unit.
    4. Trykk følgende knapper i rekkefølge på kontrolleren:
      1. Venstre skulderknapp/LB
      2. Høyre skulderknapp/RB
      3. X-knappen

Vet du ikke hvor disse knappene er på håndkontrolleren? Se Kabelbaserte og trådløse Xbox 360-håndkontrollere.

5. Gjenta trinn d.
    6. Når du ser følgende melding, velger du Yes:

Delete System Update

If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. Du kan bruke disse funksjonene igjen ved å logge deg på Xbox Live og laste ned oppdateringen. Se Lagring for Xbox 360 hvis du vil ha mer informasjon.
      Konsollen starter på nytt etter at operasjonen er fullført. Do you want to continue?
      Yes
      No

7. Xbox 360-konsollen starter på nytt. Bruk de siste programvareoppdateringene. (Se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.)

Den originale Xbox 360-konsollen

Den originale Xbox 360-konsollen
Den originale Xbox 360-konsollen

Bruk løsningen for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Be om reparasjon

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående fremgangsmåtene, går du til det nettbaserte servicesenteret for å be om en reparasjon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.
Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Garanti og service: vanlige spørsmål.