Feilkode E66 vises og ett rødt lys blinker når du bruker en Xbox 360-konsoll

Du ser feilkode E66 på skjermen og ett rødt lys som blinker på Xbox 360-konsollen. E66-feilen omfatter følgende feilmelding:

System error. Contact Xbox Customer Support.
Status code: E66

Når dette problemet oppstår, kan ikke lenger konsollen koble til Xbox Live, laste ned systemoppdateringer eller spille nye spill som krever systemoppdateringer:

Dette kan bety at konsollen er blitt endret eller tuklet med.

Løsninger

Du kan fortsatt spille eksisterende spillplater på konsollen i frakoblet modus. For å gjøre det, må du deaktivere automatisk pålogging. Slik gjør du det:

1. Start konsollen på nytt.
  2. Hvis du får spørsmål om du vil installere en systemoppdatering, velger du No.
  3. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  4. Gå til Settings.
  5. Velg Profile.
  6. Velg Sign-in Preferences.
  7. Sett Profile Auto Sign-in til Off.
  8. Trykk Guide-knappen på nytt for å gå tilbake til Dashboard.

Nå kan Xbox 360-konsollen din spille eksisterende spillplater i frakoblet modus.