Feilkode E73 vises på Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser følgende feilmelding på Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E73

Dette betyr at det kan være et problem med Xbox 360-konsollen.

Løsninger

• Den originale Xbox 360-konsollen

Prøv å bruke vår løsning for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

• Xbox 360 S-konsoll
  1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen. Trenger du hjelp? Se Kontroller tilkoblingene for tilbehøret for Xbox 360.
  2. Fjern harddisken. Se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.
  3. Fjern eventuelle minnepinner.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du be om reparasjon. Finn ut hvordan du ber om reparasjon.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-reparasjon: Vanlige spørsmål.