Feilkode E74 vises når du bruker Xbox 360

Du ser feilkode E74 når du bruker Xbox 360-konsollen. Følgende feilmelding vises før feilkode E74:

System error. Contact Xbox Customer Support.

Statuskode: E74

En illustrasjon av en TV der feilkoden E74 og feilmeldingen vises

Dette betyr at det er en maskinvarefeil på Xbox 360-konsollen, og at den må repareres.

Løsning

Du kan få Xbox 360-konsollen reparert på servicesenteret ved å sende inn en forespørsel om reparasjon.

Obs! Garantiperioden for E74-feilen er tre år fra den opprinnelige kjøpsdatoen for konsollen. Hvis konsollen din ikke dekkes av denne garantiperioden på tre år, kan du fortsatt få konsollen reparert mot betaling.