Feil FFFFFFFF0000006C vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live

Det kan hende du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time. Please try again later.

For more information, go to http://www.xbox.com/support.

Status code: FFFFFFFF0000006C

Dette betyr at det kan være et problem med kredittkortet du brukte på Xbox Live. Det kan for eksempel bety ett av følgende:

• Betalingen kan ikke godkjennes av banken eller kredittkortselskapet.
  • Xbox Live har oppdaget mistenkelig aktivitet og hindrer at Xbox Live-kontoen din blir belastet.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller fakturaadressen

Kontroller at fakturaadressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet. Hvis du vil endre fakturaadressen for Xbox Live-kontoen, kan du se Endre informasjonen for Xbox Live-kontoen.

Hvis du stadig får den samme feilmeldingen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontakte banken eller kredittselskapet

Xbox Live-kjøpet kan ha mislyktes av følgende årsaker:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet godtar ikke nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet hindrer bruk av kortet med hensikt.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken og kontroller at betalingsmåten du bruker er aktivert, at kortet har tilgjengelige midler og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Hvis du stadig får den samme feilmeldingen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Prøve å kjøpe på nytt senere

Xbox Live-kjøpet kan ha blitt blokkert av en av følgende årsaker:

• For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • Xbox Live-kontoen eller betalingsmåten brukes fra et ugyldig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke kan ha registrert en manglende betaling som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Ved mange mislykkede kjøp kan transaksjoner bli blokkert til det ikke er gjort kjøpsforsøk på en stund (vanligvis 24 til 48 timer).

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.