Feilkode X:5829.0 B:1884.0 vises når du prøver å spille et originalt Xbox-spill

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å spille et originalt Xbox-spill på Xbox 360-konsollen:

• This original Xbox game has encountered a problem and can't continue.
  • X: 5829.0 B: 1884.0

Dette kan bety ett av følgende:

• Spillet støttes ikke på Xbox 360-konsollen.
  • Du har en lagringsenhet som ikke er en offisiell Xbox 360-harddisk.
  • Du har ikke alle de nødvendige programvareoppdateringene for Xbox 360-konsollen.
  • Spill som lagres fra et originalt Xbox-spill, kan ikke overføres til en Xbox 360-konsoll.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Kontrollere spillkompatibilitet

Kontroller at det originale Xbox-spillet støttes på Xbox 360-konsollen ved å kontrollere listen over spill som støttes, på Spille originale Xbox-spill på en Xbox 360-konsoll.

Løsning 2: Oppdatere konsollprogramvaren for Xbox 360

Hvis du ikke kan spille et spill som er på listen over spill som støttes, kan du prøve å oppdatere programvaren i konsollen.

Løsning 3: Bruk en offisiell Xbox 360-harddisk

Kontroller at du bruker en offisiell Xbox 360-harddisk.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.