Feilkoder for Xbox 360

På denne siden

Maskinvarefeil på Xbox

Hvis det oppstår et maskinvareproblem med Xbox 360-konsollen, får du kanskje en feilmelding med en kode som består av tre tegn, for eksempel System Error E74, på TV-skjermen. I så fall slår du opp feilkoden i følgende tabell for å finne ut hva du må gjøre.

Obs! Hvis feilkoden ikke vises på denne siden, kan du søke etter den på Søk etter feilkoder og statuskoder.

Den originale Xbox 360-konsollen Xbox 360 S-konsollen
Den originale Xbox 360-konsollen Xbox 360 S-konsollen

Feilkode

Den originale Xbox 360-konsollen

Xbox 360 S-konsollen

E01 – E63, E65

Bruk veiviseren for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Prøv følgende:

1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle minnepinner.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du be om reparasjon. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

E64

Konsollen må repareres. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

Konsollen må repareres. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

E66

Xbox 360-konsollen er endret eller tuklet med. Det betyr at konsollen ikke lenger kan koble til Xbox Live, laste ned systemoppdateringer eller spille nye spill som krever systemoppdateringer.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Feilkode E66 vises når ett rødt lys blinker når du bruker Xbox 360-konsollen.

Xbox 360-konsollen er endret eller tuklet med. Det betyr at konsollen ikke lenger kan koble til Xbox Live, laste ned systemoppdateringer eller spille nye spill som krever systemoppdateringer.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Feilkode E66 vises når ett rødt lys blinker når du bruker Xbox 360-konsollen.

E68, E69

Bruk veiviseren for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Prøv følgende:

1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle minnepinner.
  4. Hvis ikke systemfeilmeldingen vises når harddisken er koblet fra, kan det hende at det er en maskinvarefeil på harddisken. Bestill en ny Xbox 360-harddisk fra vårt nettbaserte servicesenter for Xbox (logg på med din Microsoft-konto). Konsollregistrering er påkrevd for å bytte en harddisk der garantien fortsatt gjelder.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du be om reparasjon. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

E70, E71, E73

Bruk veiviseren for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Prøv følgende:

1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle minnepinner.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du be om reparasjon. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

E74

Konsollen må repareres. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

Konsollen må repareres. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

E75–E99

Bruk veiviseren for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Prøv følgende:

1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle minnepinner.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du be om reparasjon. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

E81, E82

Bruk veiviseren for blinkende lys. Velg ett blinkende lys som problem, og følg fremgangsmåten som er beskrevet i løsningen.

Prøv følgende:

1. Koble fra alt tilbehør, og koble det til igjen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle minnepinner.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må du be om reparasjon. Logg på for å be om reparasjon, eller se Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om garanti og registrering for Xbox.

Lesefeil på Xbox-plater

Meldinger

Hva gjør jeg

• This disc is unreadable.
  • To play the disc, put it in an Xbox 360 console.
  • Unrecognized disc.
  • "Reading" og deretter "Open tray".

Bruk Løsning for CD/DVD-stasjonen i Xbox 360.

Feil under programvareoppdateringer for konsollen

Det kan hende du får en feilmelding mens du oppdaterer konsollprogramvaren. Du kan også få en feilmelding etter at du har oppdatert konsollprogramvaren. Når du for eksempel prøver å spille av en DVD, kan det hende at du får en feilmelding som ligner på følgende:

Some Xbox features are missing or corrupt. A system update is required to replace them. Your console will now restart.

Hvis du får noen av disse problemene, kan du se Feilsøke problemer med en oppdatering for Xbox 360-konsollen.

Feil ved Kinect-sensor

Hvis det oppstår en feil når du bruker Kinect-sensoren, kan du se Feilmeldinger for Kinect-sensoren på Xbox 360.

Andre feil

Hvis du får en feil- eller statuskode som ikke er nevnt i denne artikkelen, kan du prøve å søke etter den under Søk etter feilkoder og statuskoder.