Feilen The game could not start vises på Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du prøver å bruke en funksjon på Xbox 360-dashbordet eller spille et originalt Xbox-spill på Xbox 360-konsollen:

The game could not start. Please download the game again. For more help, go to www.xbox.com/support.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Hvis feilen vises når du bruker Xbox-dashbordet

Hvis dette problemet oppstår når du bruker Xbox-dashbordfunksjoner (som redigeringsprogrammet for avatarer eller Xbox Live-pålogging), kan det være et problem med den nyeste oppdateringen av konsollprogramvaren. Du løser dette problemet ved å slette den nyeste oppdateringen og laste den ned på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Storage.
  3. Utfør følgende handlingssekvens på kontrolleren:
    1. Trykk venstre skulderknapp.
    2. Trykk høyre skulderknapp.
    3. Trykk X-knappen.
    4. Trykk venstre skulderknapp.
    5. Trykk høyre skulderknapp.
    6. Trykk X-knappen.
  4. Du får en Delete System Update-melding. Velg Yes. Konsollen starter på nytt når den er fullført.
  5. Etter at konsollen har startet på nytt, laster du ned oppdateringen når du blir bedt om det.
    Obs!  Du trenger ikke å laste ned oppdateringen med en gang, men det er ikke sikkert du kan logge på Xbox Live før du har gjort det.

Hvis denne feilen vises når du spiller et originalt Xbox-spill

Hvis dette problemet oppstår når du prøver å spille et originalt Xbox-spill, kan du prøve følgende løsninger:

Løsning 1: Oppdater programvaren i konsollen

Kontroller at konsollen har den nyeste programvareoppdateringen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering.

Løsning 2: Kontroller at du har en offisiell Xbox 360-harddisk

Du kan spille de fleste originale Xbox-spill på Xbox 360-konsollen hvis du har en offisiell Xbox 360-harddisk og den nyeste konsollprogramvaren. Hvis du har den nyeste konsollprogramvaren og en offisiell Xbox 360-harddisk, men du får feilen Game could not start, støttes antakelig ikke spillet av Xbox 360.

Obs!  Ikke alle originale Xbox-spill støttes av Xbox 360-konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Spille originale Xbox-spill på en Xbox 360-konsoll.

Løsning 3: Prøv å rengjøre spillplaten

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du rengjør plater, kan du se Behandling av konsollen og spillplatene.

Løsning 4: Prøv en annen Xbox 360-harddisk

Du kan prøve å bruke en annen offisiell Xbox 360-harddisk til å spille spillet (hvis du har tilgang til en) for å se om problemet gjelder harddisken til konsollen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du tar ut og setter inn en konsollharddisk, kan du se Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.

Hvis spillet fungerer på en annen harddisk eller på en annen Xbox 360-konsoll, må kanskje Xbox 360-harddisken byttes ut.

Løsning 5: Be om en ny harddisk

Hvis dette ikke løser problemet, går du til det nettbaserte servicesenteret og klikker Bytt ut tilbehør under Enheter for å bestille en ny harddisk.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-reparasjon: vanlige spørsmål.