Maskinvarefeil på Xbox 360

Oppslag av feilkoder

Søk i feilkoder/statuskoder for Xbox

Du kan finne ut hva en feilkode eller statuskode i Xbox betyr ved å bruke dette verktøyet til å slå opp koden og se hva du må gjøre for å løse problemet.

Tilkoblingsfeil

Feilkode 0000-000B, 0000-000b, 0000-0001 eller 0000-0008 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 0000-000B når du prøver å koble til Xbox Live.

Feilkode 20A8-4840 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 20A8-4840 når du prøver å koble til Xbox Live.

Feilkode 8007274C vises når du starter Xbox-konsollen

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 8007274C når du starter Xbox-konsollen.

Feilkode D0000033 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Finn ut mer om feilkode D0000033 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å koble til Xbox Live.

Feil ved CD/DVD-stasjon

Feilkode 03-57-00 vises når du bruker Xbox 360

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkoden 03-57-00 når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode 03-80-00 vises når du prøver å spille av en plate på Xbox 360-konsollen

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 03-80-00 når du prøver å spille av en plate på Xbox 360-konsollen.

Feilkode 06-2e-00 oppstår når du prøver å spille et spill eller installere en oppdatering fra en plate

Lær hva du må gjøre hvis du ser feilkoden 06-2e-00 når du prøver å spille et spill eller installere en oppdatering fra en plate.

Nedlastingsfeil

Feilkode 307D vises når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode xxxx-307D-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx oppstår når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkoden xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx oppstår når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkoden xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx oppstår når du prøver å laste ned en Xbox-oppdatering

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkoden 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode 3CD6 vises når du laster ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Finn ut hva du må gjøre hvis feilkode 3CD6 vises når du prøver å laste ned en systemoppdatering til Xbox 360-konsollen.

Du får feilmeldingen Can't process the update når du prøver å laste ned en programvareoppdatering til Xbox 360-konsollen

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 8007-000F når du prøver å laste ned en oppdatering.

Feilkode XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-8007-0070 vises når du prøver å installere en oppdatering

Finn ut mer om feilkode XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-8007-0070 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å installere en oppdatering.

Feilkode 8007-045D oppstår når du prøver å laste ned en oppdatering

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 8007-045D når du prøver å laste ned en oppdatering.

Feilkode 8B05-0018 vises når du oppdaterer konsollprogramvaren

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 8B05-0018 når du prøver å laste ned en oppdatering for Xbox 360-konsollen.

Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Finn ut mer om feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen.

Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010 vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Finn ut mer om feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen.

Feilkode C000-0013 oppstår når du prøver å installere en oppdatering fra en plate

Finn ut mer om feilkode C000-0013 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å installere oppdateringer fra en plate.

Feilkode C000-0034 oppstår når du prøver å installere en oppdatering fra en lagringsenhet

Finn ut mer om feilkode C000-0034 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å installere en oppdatering fra en lagringsenhet.

Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003A vises når du prøver å oppdatere Xbox 360-konsollen via plate

Finn ut mer om feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003A og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å oppdatere til Xbox 360 med en plate.

Statuskode C000-007B vises når du laster ned til Xbox 360-konsollen

Får du feilkode C000-007B? Finn ut hvordan du løser statuskode C000-007B slik at du kan laste ned medier til Xbox-konsollen.

Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F vises når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Finn ut mer om feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen.

Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-016B vises når du bruker Xbox 360

Finn ut mer om feilkode C000-016B og hva du må gjøre hvis du ser den når du bruker Xbox 360.

Feilkode C800-8001 vises når du prøver å laste ned en oppdatering

Finn ut mer om feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C800-8001 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å laste ned en oppdatering.

Feilkode C810-1001 oppstår når du prøver å laste ned en oppdatering

Finn ut mer om feilkode C810-1001 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å laste ned en oppdatering.

Feilkode d0000034 vises når du laster ned en programvareoppdatering til Xbox 360-konsollen

Finn ut mer om feilkode d0000034 og hva du må gjøre hvis du ser den når du laster ned en programvareoppdatering til Xbox 360-konsollen.

Feilkode D000-0185 oppstår når du prøver å laste ned en oppdatering

Finn ut mer om feilkode D000-0185 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å laste ned en oppdatering.

Generelle problemer

Feilkode 5829 vises når du bruker Xbox 360

Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilkode 5829 når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode C000-003F vises når du bruker Xbox 360

Finn ut mer om feilkode C000-003F og hva du må gjøre hvis du ser den når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002 vises når du bruker Xbox 360

Finn ut mer om feilkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002 og hva du må gjøre hvis du ser den når du bruker Xbox 360-konsollen.

Feilkode FFFFFFFF0000006C vises når du prøver å kjøpe fra Xbox Live

Finn ut mer om feilkode FFFFFFFF0000006C og hva du må gjøre hvis den vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live.

Feilkode X:5829.0 B:1884.0 vises når du prøver å spille et originalt Xbox-spill

Finn ut mer om feilkode X:5829.0 B:1884.0 og hva du må gjøre hvis du ser den når du prøver å spille et originalt Xbox-spill.

Systemfeil

Feilkode E07 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E07? Finn ut hvordan du løser feilkode E07 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E08 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E08? Finn ut hvordan du løser feilkode E08 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E09 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E09? Finn ut hvordan du løser feilkode E09 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E10 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E10? Finn ut hvordan du løser feilkode E10 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E11 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E11? Finn ut hvordan du løser feilkode E11 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E12 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E12? Finn ut hvordan du løser feilkode E12 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E13 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E13? Finn ut hvordan du løser feilkode E13 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E14 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E14? Finn ut hvordan du løser feilkode E14 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E15 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E15? Finn ut hvordan du løser feilkode E15 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E16 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E16? Finn ut hvordan du løser feilkode E16 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E17 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E17? Finn ut hvordan du løser feilkode E17 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E18 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E18? Finn ut hvordan du løser feilkode E18 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E19 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E19? Finn ut hvordan du løser feilkode E19 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E20 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E20? Finn ut hvordan du løser feilkode E20 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E22 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E22? Finn ut hvordan du løser feilkode E22 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E23 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E23? Finn ut hvordan du løser feilkode E23 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E24 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E24? Finn ut hvordan du løser feilkode E24 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E25 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E25? Finn ut hvordan du løser feilkode E25 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E26 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E26? Finn ut hvordan du løser feilkode E26 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E27 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E27? Finn ut hvordan du løser feilkode E27 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E28 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E28? Finn ut hvordan du løser feilkode E28 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E29 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E29? Finn ut hvordan du løser feilkode E29 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E30 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E30? Finn ut hvordan du løser feilkode E30 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E31 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E31? Finn ut hvordan du løser feilkode E31 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E32 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E32? Finn ut hvordan du løser feilkode E32 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E33 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E33? Finn ut hvordan du løser feilkode E33 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E34 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E34? Finn ut hvordan du løser feilkode E34 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E35 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E35? Finn ut hvordan du løser feilkode E35 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E36 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E36? Finn ut hvordan du løser feilkode E36 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E37 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E37? Finn ut hvordan du løser feilkode E37 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E38 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E38? Finn ut hvordan du løser feilkode E38 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E39 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E39? Finn ut hvordan du løser feilkode E39 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E40 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E40? Finn ut hvordan du løser feilkode E40 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E41 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E41? Finn ut hvordan du løser feilkode E41 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E42 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E42? Finn ut hvordan du løser feilkode E42 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E43 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E43? Finn ut hvordan du løser feilkode E43 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E44 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E44? Finn ut hvordan du løser feilkode E44 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E45 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E45? Finn ut hvordan du løser feilkode E45 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E46 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E46? Finn ut hvordan du løser feilkode E46 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E47 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E47? Finn ut hvordan du løser feilkode E47 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E48 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E48? Finn ut hvordan du løser feilkode E48 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E49 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E49? Finn ut hvordan du løser feilkode E49 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E50 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E50? Finn ut hvordan du løser feilkode E50 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E51 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E51? Finn ut hvordan du løser feilkode E51 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E52 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E52? Finn ut hvordan du løser feilkode E52 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E53 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E53? Finn ut hvordan du løser feilkode E53 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E54 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E54? Finn ut hvordan du løser feilkode E54 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E55 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E55? Finn ut hvordan du løser feilkode E55 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E56 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E56? Finn ut hvordan du løser feilkode E56 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E57 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E57? Finn ut hvordan du løser feilkode E57 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E58 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E58? Finn ut hvordan du løser feilkode E58 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E59 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E59? Finn ut hvordan du løser feilkode E59 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E60 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E60? Finn ut hvordan du løser feilkode E60 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E61 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E61? Finn ut hvordan du løser feilkode E61 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E62 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E62? Finn ut hvordan du løser feilkode E62 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E63 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E63? Finn ut hvordan du løser feilkode E63 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Feilkode E68 vises når ett rødt lys blinker når du bruker Xbox 360-konsollen

Finn ut mer om feilkode E68 og hva du må gjøre hvis du ser den når du bruker en Xbox 360-konsoll.

Feilkode E71 vises og ett rødt lys blinker når du bruker Xbox 360-konsollen

Får du feilkode E71 og ett blinkende rødt lys på Xbox 360-konsollen? Finn ut hvordan du løser feilkode E71 slik at du kan gjenoppta bruken av Xbox 360-konsollen.

Feilkode E74 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Finn ut mer om feilkode E74 og hva du må gjøre hvis du ser den når du bruker en Xbox 360-konsoll.

Feilkode E75 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Finn ut mer om feilkode E75 og hva du må gjøre hvis du ser den når du bruker en Xbox 360-konsoll.

Feilkode E96 vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Finn ut hvordan du løser feilkode E96 slik at du kan bruke Xbox 360-konsollen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Maskinvarefeil på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?