Feilmeldingen Secure HDCP link not found vises når du spiller av en DVD eller direkteavspiller en Netflix-film

Du får en av de følgende feilmeldingene hvis Xbox 360-konsollen er koblet til visningsenheten med en HDMI-kabel og du forsøker å strømme en film fra Netflix eller spille av en DVD:

Finner ikke den sikre HDCP-koblingen

Sikker HDCP-kobling avbrutt

Dette kan bety at Xbox 360-konsollen ikke kan opprette en sikker tilkobling til visningsenheten ved hjelp av HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection). Dette problemet kan oppstå på grunn av følgende årsaker:

• Det finnes en enhet mellom Xbox 360-konsollen og skjermen (for eksempel en bryter eller tuner) som forstyrrer HDMI-tilkoblingen.
  • Det kan være et problem med HDMI-kabelen.
  • Skjermen støtter ikke HDCP-protokollen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Omgå andre enheter

Noen tunere eller AV-bryterbokser på hjemmekinoanlegg har en HDMI pass through-tilkobling Ved hjelp av denne tilkoblingen kan du koble en HDMI-kabel fra Xbox 360 til tuneren og deretter koble en annen HDMI-kabel til visningsenheten. Noen av disse enhetene kan hindre at Xbox 360 utfører en fullstendig HDCP-tilkobling på begynnelsen av videoavspillingen.

Hvis du vil teste om tuneren eller bryterboksen er årsaken til problemet, prøver du å koble en HDMI-kabel fra Xbox 360 til visningsenheten. Hvis dette løser problemet, kontakter du produsenten av tuneren eller AV-bryterboksen for hjemmekinoanlegget.

Løsning 2: Kontroller om visningsenheten støtter HDCP

Noen visninger tillater bruk av en HDMI-kabel, men støtter ikke HDCP-protokollen. Sjekk håndboken eller nettstedet for skjermen for å finne ut om den støtter HDCP.

Hvis skjermen ikke støtter HDCP, bruker du en HD AV-kabel for Xbox 360 til å koble Xbox 360-konsollen til skjermenheten.

Løsning 3: Bytt ut HDMI-kabelen

Hvis skjermen støtter HDCP og du likevel får feilmeldingen med en direkte tilkobling til Xbox 360, prøver du med en annen HDMI-kabel.

Hvis det likevel ikke løser problemet, tester du på nytt med en annen visningsenhet.

Obs!  Du kan også bruke en HD AV-kabel for Xbox 360 til å omgå problemet.