Appsenter for utviklere av uavhengige spill

Uavhengige spill for Xbox Live er et senter for utviklere av uavhengige spill for Windows Phone og Xbox Live. Her finnes gratis verktøy, eksempelkode, støtte fra fellesskapet og opplæringsressurser som kan hjelpe utviklere av apper og spill for Windows Phone og Xbox 360.

For en årlig abonnementsavgift på USD 99, kan du sende inn apper og spill til uavhengige spill for Xbox Live for salg eller gratis nedlasting på markedsplassen for Windows Phone Marketplace eller Xbox Live Game Store. Du får en personlig oversikt der du kan administrere varehandelen, spore nedlastinger og holde styr på hvor mye du tjener.

Mer informasjon

Støtte for uavhengige spill for Xbox Live gis gjennom foraene og er bare tilgjengelig for registrerte, uavhengige programvareleverandører. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Utviklersenter for Windows Phone eller uavhengige spill for Xbox Live.