Gears of War 3 Limited Collector’s Editions

Oversikt over Limited Collector’s Editions

picture

Gears of War 3 er avslutningen på én av de mest minneverdige og berømte sagaene innen videospill. Det finnes tre utgaver av Gears of War 3 utgitt utelukkende for Xbox 360:

• Standard Edition: Inneholder spillplate, håndbok og klistremerker.
  • Limited Edition: Inneholder alt i Standard Edition, i tillegg til Gears of War 3-COG, Adam Fenix-spillfigur, Gears of War 3-gjenstander og todagers prøveabonnement på Xbox Live.
  • Epic Edition: Inneholder alt i Limited Edition, i tillegg til Marcus Fenix-statue, kunstbok og Infected Omen-våpenpakke.

Gears of War 3 Limited og Epic Edition

Montere Marcus Fenix-statuen (Epic Edition)

Plasser statuen på en stabil overflate, og ta ut våpenet fra plastposen. Slik monterer du Marcus Fenix-statuen:

picture
  1. Sett inn våpenet loddrett mellom hendene til Marcus.

2. Skyv våpenet inn mot sokkelen.

3. Juster pinnen på enden av våpenet med hullet i sokkelen.

4. Sett inn pinnen i sokkelen. Monteringen er fullført.

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve denne alternative monteringen:

picture
  1. Juster pinnen på enden av våpenet med hullet i sokkelen.

2. Sett inn pinnen i sokkelen.

3. Skyv våpenet bakover mellom hendene til Marcus.

4. Monteringen er fullført.

Slik finner og løser du inn COG-koden for Adam Fenix (Limited Edition og Epic Edition)

COGen i Limited Edition har en kode du kan bruke til å låse opp Adam Fenix-figuren i Gears of War 3 for flere spillere. Selve koden er unik, og kan være vanskelig å lese.

Koden finnes på baksiden av COGen:

picture

COG-koden kan innløses på konsollen eller på xbox.com: Lær hvordan du løser inn en forhåndsbetalt kode.

Hvis du har problemer med å lese koden på COGen, eller det oppstår en feil når du forsøker å løse den inn, kan du se på COGen for Gears of War 3 på nytt ved hjelp av disse tipsene:

• Les COG-koden i et godt opplyst rom.
  • Prøv å bruke et forstørrelsesglass for å gjøre koden større.
  • Hold COGen slik at den ikke gir gjenskinn.

Hvis du fremdeles ikke kan løse inn COG-koden, kontakter du kundestøtte for Xbox. Se "Assistanse" nederst på denne siden for mer informasjon.