Automatisk pålogging med Kinect

Lær Kinect å gjenkjenne deg

Konfigurer en Kinect-ID

Du kan lære Kinect å kjenne igjen ansiktet ditt og logge deg på profilen din automatisk ved hjelp av Kinect-IDen.

Slik konfigurerer du en Kinect-ID
  1. Gå til Settings, og velg deretter Kinect.
  2. Velg Kinect ID Setup.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere Kinect-IDen slik at Kinect kan gjenkjenne deg.
picture

Du blir bedt om å holde forskjellige stillinger mens sensoren lærer å identifisere deg.

1. Gå til den grønne firkanten. Hvis du ikke når en firkant, venter du til firkanten endres og går til neste.
picture

Når Kinect-IDen er konfigurert, trenger du bare å se mot sensoren i noen få sekunder før Kinect logger deg på profilen din.

picture
Tips
  • Kjør ID-konfigurasjon under ulike lysforhold for å gjøre Kinect-IDen mer nøyaktig. Kinect-IDen husker økter du har gjennomført tidligere, og forbedrer gjenkjenningen hver gang den kjøres.
  • Kinect kan identifisere opptil fire forskjellige spillere om gangen ved hjelp av Kinect-ID.

Endre eller fjerne Kinect-IDen

1. Gå til Settings, og velg deretter Kinect.
  2. Velg Kinect ID Setup.
  3. Velg profilen din.
picture
  1. Velg å oppdatere eller fjerne Kinect-IDen.
picture

Fungerer ikke Kinect-IDen?

Hvis Kinect-sensoren ikke gjenkjenner deg ...

• Kontroller at konsollprogramvaren er oppdatert. Logg på med en gamertag for Xbox Live. Hvis en konsolloppdatering er tilgjengelig, velger du Yes for å oppdatere programvaren i konsollen.
  • Pass på at du har god belysning, og at du plasserer Kinect-sensoren slik at den kan se ansiktet ditt.

Kinect må kunne se ansiktet klart og tydelig

picture picture
  • Pass på at ansiktet ditt er godt belyst forfra uten skygger eller bakgrunnsbelysning.
  • Ikke skjul deler av ansiktet med solbriller, en hette eller et hodeplagg.

Kinect må kunne se hele kroppen

picture picture
  • Plasser sensoren mellom 0,6 og 1,8 meter over gulvet.
  • Midtstill sensoren over TVen, og la den vende direkte mot deg.
  • Stå minst 1,8 meter fra sensoren.
  • Hvis du endrer frisyre eller ansiktshår, konfigurerer du Kinect-IDen på nytt.
  • Rengjør linsen på Kinect-sensoren.

Hvis ingen av disse forslagene fungerer, prøver du å konfigurere Kinect-IDen på nytt.

Logger ikke Kinect deg på Xbox Live?

Hvis du har et passord på Xbox Live-kontoen, må du angi passordet i Xbox Dashboard.