Bruke Kinect med Xbox-dashbord

Du kan bruke Kinect-bevegelser til å kontrollere Xbox Dashboard i stedet for å bruke en kontroller. For å få den beste Kinect-opplevelsen, må du sørge for å ha den nyeste konsollprogramvaren.

Bruke bevegelser med Xbox Dashboard

1. Hold armen rett ut til siden, og bøy albuen oppover.
  2. Vink med hånden ved å bevege underarmen til venstre og høyre (vink til Kinect).
picture

Når du vinker til Xbox Dashboard, vises en håndmarkør og du kan nå bruke bevegelser til å navigere Dashboardet i stedet for en håndkontroller.

picture
  • Pek håndflaten mot skjermen, og flytt hånden på skjermen over det du vil velge. Du velger et element ved å holde hånden din over det til sirkelen er fullført.
  • Hvis du vil flytte til det neste området til Xbox Dashboard, beveger du hånden mot kanten av skjermen og “sveiper” over kroppen din.

Slik starter du Kinect Guide

På samme måte som for Xbox-veiledningen, er Kinect Guide en rask og enkel måte å starte Kinect-aktiviteter på. Du kan vise venner, meldinger, prestasjoner og feilsøke problemer med Kinect-sensoren fra Kinect Guide.

picture

Bruk Guide-bevegelsen til å starte Kinect-Guiden. Slik gjør du det:

1. Vink til Kinect for å aktivere bevegelseskontroll.
  2. Plasser begge armene dine ned langs siden.
  3. Strekk venstre arm rett ut i 45 graders vinkel fra kroppen.
picture
  1. Hold denne stillingen til Kinect Guide åpnes.