Aktivere eller deaktivere Kinect-funksjoner

Du kan velge å aktivere eller deaktivere enkelte Kinect-funksjoner. Det kan for eksempel hende at du ønsker å deaktivere chatmikrofonen eller sensoren uten å måtte koble den fra.

1. Trykk på Guide-knappen på kontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Kinect Settings.
  3. Velg elementet du vil endre.
    • Sensor: Slå sensoren på eller av.
    • Chatmikrofon: Slå på chatmikrofonen hvis du vil snakke med spillerne under et spill, eller hvis du bruker Video-Kinect. Finn ut mer om Video Kinect. Hvis du deaktiverer chatmikrofonen, fungerer fortsatt talegjenkjenning.
    • Obs!  Når du bruker Kinect Guide, kan du slå chatmikrofonen på eller av ved å holde hånden over taleikonet nede til høyre.

• Talegjenkjenning: Aktiver talegjenkjenning hvis du vil bruke stemmen din til å styre Xbox 360-konsollen. Deaktiver talegjenkjenning hvis du ikkevil bruke talekommandoer (du kan fortsatt bruke sensoren til chat). Finn ut mer om talegjenkjenning.
  4. Velg Off eller On.