Aktivere eller deaktivere Xbox 360 Kinect-funksjoner

Du kan velge å aktivere eller deaktivere enkelte Xbox 360 Kinect-funksjoner. Det kan for eksempel hende at du ønsker å deaktivere chatmikrofonen eller sensoren uten å måtte koble den fra.

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Kinect Settings.
  3. Velg elementet du vil endre.
    • Sensor: Aktiver eller deaktiver sensoren.
    • Chatmikrofon: Aktiver chatmikrofonen hvis du vil snakke med spillerne under et spill, eller hvis du bruker Video Kinect. Finn ut mer om Video Kinect. Hvis du deaktiverer chatmikrofonen, fungerer fortsatt talegjenkjenning.

Obs! Når du bruker Kinect-veiledningen, kan du slå chatmikrofonen på eller av ved å holde hånden over taleikonet nede til høyre.

• Talegjenkjenning: Aktiver talegjenkjenning hvis du vil bruke stemmen din til å styre Xbox 360-konsollen. Deaktiver talegjenkjenning hvis du ikke vil bruke talekommandoer (du kan fortsatt bruke sensoren til chat).
  4. Velg Off eller On.