Video-Kinect på Xbox 360

Konfigurere Video-Kinect

Du kan bruke Video-Kinect til å ha videochatter på direkten med Xbox Live-vennene dine.

Når du skal bruke Video-Kinect, trenger du ...
  • en Kinect-sensor eller et Xbox Live Vision-kamera og hodesett.
  • et Xbox Live-medlemskap (et Gold-medlemskap kreves for Xbox 360)
picture

Konfigurere Video-Kinect

Du kan finne og konfigurere Video-Kinect fra alle disse plasseringene:

• Gå til Social, velg Friends, merk en av vennene dine, bruk navigasjonsknappen for å gå til høyre, og velg deretter Invite to Video Kinect.
  • Trykk Guide-knappen, velg Chat & IM, og velg deretter Video Kinect.
  • Gå til Apps, velg Browse Apps, velg Social og velg deretter Video Kinect.

Bruke Video-Kinect

picture
  1. Logg på Xbox Live på konsollen.
  2. Gå til Apps.
  3. Velg Browse Apps, Social og deretter Video Kinect.
  4. Velg More Friends, og finn noen å chatte med.

Du kan bare chatte med én venn om gangen.

Godta en Video-Kinect-invitasjon
Når noen inviterer deg til en videochat, vises en melding på TVen din. Slik godtar du invitasjonen og snakker med vennen din:
  1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Messages.
  3. Velg meldingen fra vennen din.
  4. Velg Accept Video Kinect Invite for å begynne å chatte.

Alternativer for Video-Kinect
Trykk Y-knappen på håndkontrolleren for å se alternativene for Video-Kinect:

• Auto Zoom: sporer bevegelsene dine og midtstiller deg på skjermen (dette alternativet er aktivert som standard).
  • Kinect Guide: går til Kinect Guide.
  • Pause: stopper videochatten midlertidig.
  • Cancel: avbryter videochatten.

Feilsøke Video-Kinect

Kan ikke starte en Video-Kinect-chat

Hvis du har problemer med å koble konsollen til Xbox Live, kan du prøve å teste forbindelsen:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  4. Velg Test Xbox Live Connection. Hvis du får en tilkoblingsfeil, kan du prøve å bruke løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live.

Video-Kinect er ustabil eller videoen fungerer ikke

Video-Kinect fungerer best når det er god belysning i rommet. Hvis videoen er ustabil, kan du prøve å skru opp rombelysningen. Det er også mulig at Internett-tilkoblingen din ikke er rask nok. Video-Kinect fungerer best hvis du og din venn har en Internett-tilkobling med høy hastighet (minst 540 kbps). Du får best ytelse ved å ha en opplastings- og nedlastingshastighet på 700 kbps. Se Løsning for treg ytelse for Xbox Live hvis du vil ha hjelp.

Videoen fungerer, men det er ingen lyd

Hvis du bruker en Kinect-sensor til å chatte, må du sørge for at du kobler fra eventuelle kabelbaserte eller trådløse headsett. Video-Kinect fungerer best hvis du og din venn har en Internett-tilkobling med høy hastighet. Hvis du fortsatt har problemer, kan du se Feilsøke problemer med Xbox Live-chat.

Video-Kinect er blokkert i denne profilen

Video-Kinect kan ikke startes hvis en profil med foreldrekontroll er logget på konsollen (det er som standard satt restriksjoner for barnekontoer på Video-Kinect). Se Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for barnekontoer for Xbox 360 hvis du vil endre innstillingene for nettsikkerhet.

"Xbox Live Gold Membership required"

Hvis gamertagen har et Xbox Live Gold-medlemskap, og du får denne meldingen, avslutter du Video-Kinect og prøver å starte den på nytt.

Kan ikke se alle vennene dine

• Du vil bare kunne se Xbox Live-venner når de er pålogget.
  • Har du mer enn én Microsoft-konto? I så fall må du prøve å logge på med den andre kontoen for å se om vennene dine er knyttet til den aktuelle kontoen. Hvis du vil endre hvilken Microsoft-konto som er knyttet til gamertagen din, kan du se Kundestøtte for Microsoft-konto.

Har du fortsatt problemer?

Hvis ingen av emnene over løser problemet, kan du slette og installere Video-Kinect på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Storage.
  3. Velg lagringsenheten.
  4. Velg Games.
  5. Velg Video Kinect.
  6. Velg hvert element i listen, og velg deretter Delete.
  7. Når Video-Kinect-elementene er slettet, går du tilbake til Friends-listen.
  8. Velg Invite to Video Kinect, og velg å laste ned Video-Kinect på nytt.