Dette nettstedet benytter informasjonskapsler til analyse, relevans og reklame.

Hvorfor vipper Kinect-sensoren for Xbox 360?

Symptomer

Kinect-sensoren på Xbox 360-konsollen vipper automatisk opp og ned etter behov. Sensoren vipper ned for å finne gulvet, og vipper deretter opp for å se spillerne på spilleplassen.

Obs! Ikke vipp sensoren manuelt.

picture

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvorfor vipper Kinect-sensoren for Xbox 360?, som du leste om, eller om et annet problem?