Koble konsollen til Xbox Live via en Mac-datamaskin i stedet for en ruter

Oversikt

Hvis du vil koble konsollen til Xbox Live og du ikke har en ruter, kan du koble konsollen til en Mac og dele datamaskinens Internett-tilkobling.

Obs! Hvis du har en kablet eller trådløs ruter, kan du se Komme i gang med Xbox Live.

På denne siden

Mac OS X Snow Leopard: Dele Internett-tilkoblingen din

Hvis Mac-maskinen er koblet til Internett og har et AirPort-kort installert, kan du dele Internett-tilkoblingen med Xbox 360-konsollen. Alt du trenger å gjøre, er å koble Mac-maskinen til konsollen, aktivere Internett-deling, få tak i DNS-serveradressen til Mac-maskinen og angi nettverksinnstillingene på Xbox 360-konsollen.

Trinn 1 – Koble til en nettverkskabel og aktiver Internett-deling

1. Sett den ene enden av nettverkskabelen inn i nettverkskontakten på baksiden av Xbox 360-konsollen.
  2. Sett den andre enden av kabelen inn i en Ethernet-port på Mac-maskinen.
  3. Velg Apple > Systemvalg på Mac-maskinen, og klikk deretter Deling.
  4. Velg Internett-deling.
  5. Fra listen Del tilkoblingen fra velger du AirPort.
  6. Fra Til datamaskiner med bruk av velger du Ethernet-adapter (en2).
picture

Trinn 2 – Få DNS-serveradressen for Mac-maskinen

Neste trinn er å hente Mac-maskinens DNS-serveradresse. Slik gjør du det:

1. Velg Apple > Systemvalg > Nettverk på Mac-maskinen.
  2. Velg WiFi.
  3. Klikk DNS, og noter tallene under "DNS-servere".
picture
  1. Klikk OK.
  2. Velg Ethernet.
  3. Klikk TCP/IP, og angi Konfigurer IPv4 til Av.
  4. Klikk Bruk.
picture

Trinn 3 – Angi nettverksinnstillingene på Xbox 360-konsollen

Endre nettverksinnstillingene dine gjennom Xbox 360-konsollen.

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network hvis du blir bedt om å gjøre det.
  4. Velg Configure Network.
  5. I kategorien Basic Settings velger du IP Settings.
  6. Velg Manual, og velg deretter IP Address.
  7. Skriv inn 192.168.2.2, og velg deretter Done.
  8. Velg Subnet Mask, skriv inn 255.255.255.0, og velg deretter Done.
  9. Velg Gateway, skriv inn 192.168.2.1 og velg deretter Done.
  10. I kategorien Basic Settings velger du DNS Settings.
  11. Velg Manual.
  12. Velg Primary DNS Server.
  13. Skriv inn tallene du noterte i trinn 2: Få DNS-serveradressen og velg Done.
  14. Velg Done på nytt.
  15. Trykk B på håndkontrolleren, og velg deretter Test Xbox Live Connection.

Nå skal konsollen dele Internett-tilkoblingen som Mac-maskinen bruker, for å koble til Xbox Live.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du poste en melding på Xbox-forumene. Forumene har informative tips og kunnskapsrike spillere som gjerne hjelper deg.