Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Hvis du har problemer med å koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live (eller opplever treg tilkobling eller tilkobling med lav kvalitet), finnes det flere løsninger tilgjengelige for å hjelpe deg. Vi kan hjelpe deg å konfigurere konsollen for å koble til Xbox Live for første gang eller hjelpe deg å velge, konfigurere eller feilsøke nettverksmaskinvaren. Vi kan også hjelpe deg å løse problemer som fører til dårlig kvalitet på direkteavspilling, dårlig tilkoblingshastighet, problemer med flerspillerspill og tilfeldige frakoblinger. Vi kan dessuten hjelpe deg å feilsøke feil som forhindrer deg fra å koble til Xbox Live.

På denne siden

Kobler du til Xbox Live for første gang?

picture

Hvis du konfigurerer Xbox 360-konsollen til å koble til Xbox Live, kan løsningen for første gangs tilkobling til Xbox Live være nyttig. Den tar deg gjennom konfigurering og testing av en kablet eller trådløs tilkobling, pålogging til Xbox Live og konfigurering av Xbox Live-kontoen.

Kan du ikke koble til Xbox Live?

picture

Hvis du ikke kan koble til Xbox Live i det hele tatt, må du først finne ut hva som forårsaker problemet. Det kan være konsollen, nettverkstilkoblingen, nettverksinnstillingene, Internett-leverandøren eller Xbox Live-tjenesten. De gangene du har problemer med å koble til Xbox Live er det alltid lurt å kontrollere tjenestestatusen for Xbox Live for å sørge for at det ikke er noen problemer med Xbox Live for øyeblikket.

Hvis du tidligere har kunnet koble til Xbox Live med den gjeldende konsollen og nettverkskonfigurasjonen, men ikke kan koble til nå, kan du prøve løsningen for tilkobling til Xbox Live.

picture

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gjenkjenner eller ikke klarer å oppdage det trådløse hjemmenettverket, kan du bruke løsningen for trådløs nettverkstilkobling til å finne ut hva som forårsaker problemet.

Løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live dekker alle typer tilkoblingsproblemer. Den kan også veilede deg gjennom å finne og rette problemer med konsollen, nettverksmaskinvaren eller nettverkskonfigurasjonen. Før du bruker løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live, må du teste Xbox Live-tilkoblingen. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Settings, System Settings og deretter Network Settings.
  3. Velg navnet på det trådløse nettverket, eller velg Wired Network for en kablet tilkobling.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.
picture

Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, viser tilkoblingstesten deg hvor i tilkoblingsprosessen feilen oppstår. Den viser også hva slags type feil det er. Skriv ned denne informasjonen, og gå deretter til løsningen for feil på tilkobling til Xbox Live for å løse problemet.

Opplever du dårlig tilkoblingskvalitet?

Prøv løsningene i denne delen hvis du har følgende problemer:

• en treg forbindelse
  • dårlig ytelse
  • dårlig strømmekvalitet
  • problemer med spilling på Internett
  • tilfeldige frakoblinger

Hvis du opplever dårlig kvalitet på strømming når du bruker en videoapp på Xbox Live, kan løsningen for kvalitet på strømming på Xbox hjelpe deg å løse det problemet.

Hvis tilkoblingshastigheten påvirker nettspill eller fører til forsinkelser eller andre problemer med ytelsen, kan du prøve løsningen for treg ytelse for Xbox Live.

Hvis du kan koble til Xbox Live, men ikke kan bli med eller være vert for en flerspillerøkt, eller hvis du ikke hører andre spillere når du spiller et flerspillerspill på nett, har du mest sannsynlig en NAT-feil. Prøv løsningen for NAT-feil på tilkobling til Xbox Live for å løse det aktuelle problemet.

Hvis du kan koble til Xbox Live, men opplever at tilkoblingen avbrytes uten grunn, kan løsningen for frakobling fra Xbox Live være til nytte når du skal løse disse tilfeldige Xbox Live-frakoblingene.

picture