Velge eller konfigurere en ny nettverksenhet

Finne ut mer om bestemt nettverksmaskinvare

Hvis du er på jakt etter en ny nettverksenhet (ruter, modem, gateway osv.) og vil ha informasjon om kjente problemer med bestemte maskinvaremodeller eller -produsenter, eller du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer bestemte enheter med Xbox-konsollen og kobler til Xbox Live, kan du se våre fora for informasjon om nettverksmaskinvare.

Vær oppmerksom på at foraene er på engelsk, og dermed kan du bruke Bing Translator  hvis du trenger et annet språk.