Nettverksporter som brukes av Xbox Live

Viderekobling av port

Hvis du har en brannmur eller nettverksmaskinvare, for eksempel en ruter, må du kanskje endre konfigurasjonen for at PCen eller Xbox 360-konsollen skal kunne kommunisere med Xbox Live. Denne konfigurasjonsendringen kalles gjerne "åpning av porter" eller "viderekobling av port".

Xbox Live krever at følgende porter er åpne:

• Port 88 (UDP)
  • Port 3074 (UDP og TCP)
  • Port 53 (UDP og TCP)
  • Port 80 (TCP)

Obs!  Hvis du ikke kan chatte med noen ved hjelp av Video-Kinect, kan det hende at du må åpne port 1863 (UDP og TCP).

Hvis du er koblet til et nettverk via arbeidsplassen eller skolen, ber du systemansvarlig om å åpne portene ovenfor som brukes av Xbox Live.

Hvis du får en NAT-advarsel når du kobler til Xbox Live, kan du se siden Error: Your NAT type is set to strict (or moderate).

Slik konfigurerer du viderekobling av port

Du finner kanskje informasjon om hvordan du åpner porter på ruteren, på Port Forward-nettstedet. Gå til siden Veiledninger for viderekobling av porter for Xbox Live 360 for å finne instruksjoner for ruteren din.

Hvis ruteren ikke er oppført på webområdet Port Forward, kontakter du Internett-leverandøren eller produsenten av ruteren for å få hjelp med å åpne nettverksporter.

Obs!  Webområdet Port Forward er bare på engelsk. Du kan oversette webområdet ved å kopiere og lime inn URL-adressen (www.portforward.com) i et oversettelsesverktøy, for eksempel Bing Translator.

Hvis du trenger mer hjelp med å åpne nettverksporter, kan du kontakte dem som tilbyr kundestøtte for ruteren din, for eksempel Internett-leverandøren eller produsenten av ruteren.

Ruterprodusent​er

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer kompatibel nettverksmaskinvare, kan du gå til fora for informasjon om nettverksmaskinvare.

Vær oppmerksom på at foraene er på engelsk, og dermed kan du bruke Bing Translator hvis du trenger et annet språk.

Microsoft fraskriver seg ethvert ansvar som oppstår fra bruk av tredjepartsselskapene, -programvaren, -løsningene, -tjenestene og -opplæringen som er oppført på webområdet. All programvare, alle løsninger, tjenester og all opplæring gis "som forevist" og uten garanti, med mindre dette er gitt av tredjepartsselskapet.

Microsoft oppgir kontaktopplysninger om tredjeparter for å hjelpe deg med å finne teknisk kundestøtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft kan ikke garantere at disse kontaktopplysningene om tredjeparter er nøyaktige.

Xbox-fora

Du kan også besøke våre Xbox-fora på Xbox.com. Xbox-foraene inneholder svar på vanlige spørsmål, og der finner du også kunnskapsrike spillere som ønsker å hjelpe.

Vær oppmerksom på at foraene er på engelsk, og dermed kan du bruke Bing Translator hvis du trenger et annet språk.