Feilmelding: “Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured” (Den trådløse adapteren for Xbox 360 er koblet til, men ikke konfigurert)

Oversikt

Når du kjører tilkoblingstesten for Xbox Live, får du følgende feilmelding:
An Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured. (En trådløs adapter for Xbox 360 er koblet til, men ikke konfigurert)

Prøv konfigurasjonstrinnene på denne siden for å løse feilen.

Konfigurere de trådløse innstillingene

picture
  1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.

2. Gå til Settings og velg System Settings.

3. Velg Network Settings.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du blir bedt om å gjøre det, velger du navnet på det trådløse nettverket ditt, skriver inn passordet for det trådløse nettverket (hvis det er nødvendig), og velger deretter Test Xbox Live Connection.

Obs!  Hvis du ikke kan passordet for det trådløse nettverket, kan du se Slik finner du passordet for det trådløse nettverket.

• Hvis du ikke blir bedt om å oppgi navnet på det trådløse nettverket, går du til neste trinn.

5. Velg Configure Network.

6. I kategorien Basic Settings velger du Wireless Mode.

7. Velg Scan for Networks.

8. Velg navnet på det trådløse nettverket ditt. Hvis det trådløse nettverket ditt ikke er oppført, velger du Specify Unlisted Network, og skriver deretter inn navnet på det trådløse nettverket.

9. Angi passordet for det trådløse nettverket, og velg deretter Done.

10. Trykk B på håndkontrolleren for å teste tilkoblingen på nytt.

Hvis du får en annen feilmelding, kan du se Feilkoder for Xbox 360-konsollen eller Søk i feilkoder/statuskoder for Xbox for å få hjelp.

Finne passordet for det trådløse nettverket

Du kan finne passordet for det trådløse nettverket på flere steder.

Hvis du fikk den trådløse ruteren av Internett-leverandøren, kan det hende at passordet er trykt på en etikett på ruteren. Et passord for et trådløst nettverk kalles gjerne ett av følgende:

• Sikkerhetsnøkkel

• Trådløs nøkkel

• WPA-nøkkel

• WEP-nøkkel

Du kan også se i ruterdokumentasjonen eller spørre personen som konfigurerte ruteren, om å finne passordet.

Slik finner du passordet for det trådløse nettverket på en datamaskin som kjører Windows 7

Hvis du har en datamaskin som allerede er koblet til det trådløse nettverket, kan du finne passordet ved å gjøre følgende:

1. Klikk indikatoren for trådløs styrke i varslingsområdet nederst til høyre på datamaskinen.

picture
  1. Høyreklikk det trådløse nettverket du vil koble til, og velg Egenskaper.

picture
  1. Klikk kategorien Security.

2. Merk av for Show characters for å se passordet.

picture

Slik finner du passordet på ruterens konfigurasjonsside

Det kan hende at passordet for det trådløse nettverket finnes på ruterens nettbaserte konfigurasjonsside. Slik finner du det:

1. Start webleseren.

2. Skriv inn standard IP-adresse for ruteren eller gatewayen, og trykk ENTER.

picture

Her er standard IP-adressene for noen produsenter av rutere og gatewayer:

Produsent Standard IP-adresse
Belkin

192.168.2.1

Cisco/Linksys

192.168.1.1

D-Link

192.168.0.1

NetGear

192.168.0.1
192.168.1.1

Hvis ruterprodusenten ikke vises i tabellen, kan du se dokumentasjonen for ruteren/gatewayen eller nettstedet til produsenten for å få hjelp.

1. Skriv inn brukernavnet og passordet for ruteren eller gatewayen, og klikk deretter OK.

Obs! Hvis du ikke kan logge på, kan du se ruterdokumentasjonen for å finne standard brukernavn og passord.

2. Hvis du kunne logge på, vises konfigurasjonssiden for ruteren eller gatewayen.

3. Finn området for de trådløse innstillingene, se etter passkoden eller WEP-, WPA- eller WPA2-passordet.

Obs! Hvis du har problemer med å konfigurere ruteren eller gatewayen, kan du kontakte maskinvareprodusenten eller gå til maskinvareprodusentens webområde.