Mindre vanlige problemer med Xbox Live-tilkobling

Oversikt

Finn ut hvordan du løser mindre vanlige problemer med Xbox Live-tilkobling, for eksempel nettverksportproblemer, tjenestenektangrep og distribuerte tjenestenektangrep.

Nettverksporter

Nettverksporter som brukes av Xbox Live
Har du en streng brannmur på hjemmenettverket og vil bare åpne nok nettverksporter slik at Xbox 360-konsollen skal kunne koble til Xbox Live? Les denne siden for å finne ut hvilke porter som skal åpnes, og hvordan de skal åpnes.

DoS- eller DDoS-angrep

Tjenestenektangrep (DoS-angrep) eller distribuert tjenestenektangrep (DDoS-angrep): Vanlige spørsmål
Hvis du spiller spill på Xbox Live, kan du oppleve et DoS-angrep eller et DDoS-angrep. DoS-angrep og DDoS-angrep kan gjøre enheten din (altså Xbox 360-konsollen eller datamaskinen din) midlertidig ute av stand til å koble til Internett eller Xbox Live. Les gjennom denne siden for å lære mer om DoS- og DDoS-angrep og hva du må gjøre.

Koble til Xbox Live via en datamaskin i stedet for en ruter Koble konsollen til Xbox Live via en Mac-datamaskin i stedet for en ruter

Hvis du vil koble konsollen til Xbox Live og du ikke har en ruter, kan du koble konsollen til en Mac og dele datamaskinens Internett-tilkobling.

Koble konsollen til Xbox Live via en Windows-basert datamaskin i stedet for en ruter Hvis du vil koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live og du ikke har en ruter, kan du koble konsollen til en Windows-datamaskin og bruke Internett-tilkoblingen på den.

Finne nettverkspassordet Slik finner du passordet for det trådløse nettverket En Xbox 360-konsoll kan koble til Xbox Live ved bruk av trådløst nettverk. Du må imidlertid kjenne passordet for det trådløse nettverket.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Mindre vanlige problemer med Xbox Live-tilkobling, som du leste om, eller om et annet problem?